Cursussen

Wil jij op een leuke, praktische manier werken aan je eigen ontwikkeling? Meer leren over de kracht van je lichaam en soepeler en vitaler je doelen bereiken? Kijk dan eens bij onderstaande cursussen! Alle cursussen op deze website zijn geschikt voor iedereen, je hebt hier geen vooropleiding voor nodig. Ben je al bekend met kinesiologie en zoek je een meer gevorderde bij- of nascholing? Kijk dan op www.welkin.nl, daar vind je alle cursussen die ik geef binnen Nederland en België.


Accounts

Free Trial

Projects

Gratis Kennismakingsworkshop


Nieuwsgierig naar kinesiologie? Weten wat een kinesioloog doet en nog veel leuker: ervaren hoe jouw lijf helder en duidelijk communiceert? Kom dan naar deze gratis kennismakingsworkshop.  Door middel van oefeningen en testjes ga je ervaren wat Kinesiologie is, en wat het kan doen voor jouw welzijn. 


Je leert meteen zelf een aantal handige technieken toe te passen. Als extraatje krijg je van mij een proefflesje mee van een remedie of een essentiele olie. Zodat je optimaal kunt ervaren hoe kinesiologie jou kan ondersteunnen!
 Wanneer:  Woensdag 12 December 
van 09.30 tot 12.00 uur

Waar: Bergen op ZoomKosten:  Gratis, inclusief koffie,
thee, iets lekkers en materiaal


Met succes je stress te lijf


In deze cursus (Stress Release 1-2 – Met succes je stress te lijf) wordt het verschijnsel stress onderzocht. Je krijgt achtergrondinformatie over stress en je leert wat stress met jou persoonlijk doet en hoe het jouw leven beïnvloedt. Dat doen we met verschillende oefeningen en spiertesten. Natuurlijk leer je ook verschillende technieken om het stressniveau omlaag te krijgen. De technieken zijn voor jezelf, maar kun je ook heel goed inzetten bij bijvoorbeeld je kinderen.


Er wordt met spiertesten (kinesiologie) gewerkt om iedere keer weer te onderzoeken wat voor jou als individu de beste oplossing is. Zo word je gestimuleerd om te leven vanuit je eigen kracht! Als je nog nooit met spiertesten hebt gewerkt, word je dit geleerd.  Wanneer: Woensdag, Donderdag en vrijdag 30, 31 januari en 1 februari van 9.30 tot 16.30 uurWaar: Bergen op ZoomKosten: 350 euro inclusief manual, koffie, thee en lekkers

Neem je gezondheid in eigen hand!

Zo nu en dan zijn we allemaal wel eens uit balans. En vaak lukt het je om zelf de balans weer te vinden. Maar niet altijd. Je krijgt dan last van een pijntje hier, een pijntje daar of je zit niet lekker in je vel. De cursussen Touch for Health reiken je technieken aan waarmee je jezelf weer in beweging brengt richting herstel.


In deze eerste module van Touch for Health maak je kennis met het testen van spieren. Daarbij gaat het om het leren voelen en interpreteren van een spiertest. De interactie tussen tester en testpersoon speelt hierbij een belangrijke rol. Daarom komen het onderwerp ethiek (wat doe je wel en absoluut niet met spiertesten, etc.) en het educatieve model, uitgebreid aan bod.

Na deze cursus kun je jezelf beter in balans brengen, maar kun je ook al met anderen werken met een krachtige basisbalans!


Wanneer: dinsdagavond 18,

woensdag en donderdag 19 en 20 november
van 9.30 tot 16.30 uur

Waar: Bergen op Zoom

Kosten: 290 euro inclusief manual, koffie, thee en lekkers