Cursussen

Wil jij op een leuke, praktische manier werken aan je eigen ontwikkeling? Meer leren over de kracht van je lichaam en soepeler en vitaler je doelen bereiken? Kijk dan eens bij onderstaande cursussen! Alle cursussen op deze website zijn geschikt voor iedereen, je hebt hier geen vooropleiding voor nodig. Ben je al bekend met kinesiologie en zoek je een meer gevorderde bij- of nascholing? Kijk dan op www.welkin.nl, daar vind je alle cursussen die ik geef binnen Nederland en België.


Accounts

Free Trial

Projects

Workshop: Minder stress met Essentiële oliëndoTerra essentiële Oliën geven niet alleen een heerlijke frisse geur, maar kunnen je ook ondersteunen in het vinden van een goede balans. Kinesiologie geeft je de kans te kijken welke olie voor jou het beste werkt, en brengt versterkende technieken om nog langer profijt te hebben.

Tijdens deze introductiecursus behandelen we elke keer een ander thema. Dit keer: Minder Stress met Essentiële Oliën!

Je leert kennis maken met de spiertest en met enkele fijne technieken uit de kinesiologie. Deze kun je meteen toepassen. Daarnaast krijg je kennis over de toepassing van essentiële oliën. En we gaan deze natuurlijk meteen ervaren.


Een leuke avond waarin we veel uitproberen, delen en toepassen. Je gaat gegarandeerd naar huis met een paar toffe nieuwe inzichten en praktische tools en natuurlijk een olie-roller!

De investering is slechts 20 euro, en daarvoor krijg je koffie, thee, wat lekkers, een speciaal op jouw afgestemde olie-roller, enkele ontspanningstechnieken uit de kinesiologie én veel achtergrondinformatie over de oliën. Maximaal 6 deelnemers, dus meld je snel aan!
 


  


 


 
 Wanneer:  Donderdag 5 september 
van 19.30 tot 22.00 uur

Waar: Bergen op ZoomKosten:  20 euro, inclusief koffie,
thee, iets lekkers een olie-roller, oefeningen en informatie


Met succes je stress te lijf


In deze cursus (Stress Release 1-2 – Met succes je stress te lijf) wordt het verschijnsel stress onderzocht. Je krijgt achtergrondinformatie over stress en je leert wat stress met jou persoonlijk doet en hoe het jouw leven beïnvloedt. Dat doen we met verschillende oefeningen en spiertesten. Natuurlijk leer je ook verschillende technieken om het stressniveau omlaag te krijgen. De technieken zijn voor jezelf, maar kun je ook heel goed inzetten bij bijvoorbeeld je kinderen.


Er wordt met spiertesten (kinesiologie) gewerkt om iedere keer weer te onderzoeken wat voor jou als individu de beste oplossing is. Zo word je gestimuleerd om te leven vanuit je eigen kracht! Als je nog nooit met spiertesten hebt gewerkt, word je dit geleerd.

  
Wanneer: 4, 5 en 6 November  van 9.30 tot 16.30 uurWaar: AmersfoortKosten: 350 euro inclusief manual, koffie, thee en lekkers

Neem je gezondheid in eigen hand!

Zo nu en dan zijn we allemaal wel eens uit balans. En vaak lukt het je om zelf de balans weer te vinden. Maar niet altijd. Je krijgt dan last van een pijntje hier, een pijntje daar of je zit niet lekker in je vel. De cursussen Touch for Health reiken je technieken aan waarmee je jezelf weer in beweging brengt richting herstel.


In deze eerste module van Touch for Health maak je kennis met het testen van spieren. Daarbij gaat het om het leren voelen en interpreteren van een spiertest. De interactie tussen tester en testpersoon speelt hierbij een belangrijke rol. Daarom komen het onderwerp ethiek (wat doe je wel en absoluut niet met spiertesten, etc.) en het educatieve model, uitgebreid aan bod.

Na deze cursus kun je jezelf beter in balans brengen, maar kun je ook al met anderen werken met een krachtige basisbalans!


Wanneer: 11, 12 en 13 November
van 9.30 tot 16.30 uur

Waar: Amersfoort

Kosten: 350 euro inclusief manual, koffie, thee en lekkers