Touch for health 1

Deze cursus duurt drie dagen: 2, 23 en 30 juni 2022.

Zo nu en dan zijn we allemaal wel eens uit balans. En vaak lukt het je om zelf de balans weer te vinden. Maar niet altijd. Je krijgt dan last van fysieke of mentale klachten en zit niet lekker in je vel. Vaak heeft het lichaam dan al wel op verschillende manieren aangegeven dat er iets speelt. Alleen: we hebben niet geleerd die signalen, de communicatie van het lichaam, te voelen en te begrijpen. In de Touch for Health cursussen leer je eenvoudige technieken waarmee je eerder kunt inspelen op wat je nodig hebt. Daarmee kun je jezelf en anderen meer in balans brengen.

Touch for Health is een model waarmee je weer leert voelen wat het lichaam te vertellen heeft. Je leert om jezelf en anderen in balans te brengen. Via spiertesten ervaar je direct of een correctie wel of niet voor je werkt. Tijdens deze driedaagse Cursus leer je een basisbalans geven aan anderen. Maar nog veel belangrijker: je leert hoe het lichaam communiceert, wat stress doet met je systeem en hoe je hier met eenvoudige technieken handiger mee om kunt gaan. Je leert de achtergronden van acupressuur, het belang van een goede afstemming op je lichaam en vooral: er gaat een wereld voor je open op het gebied van lichaamscoaching.

De eerste module duurt drie dagen en brengt je een stap verder in je persoonlijke ontwikkeling en geeft je inzicht in lichaamsgericht coachen. De technieken die je leert kun je zowel inzetten voor jezelf of om anderen te helpen.

Na deze training:
– Kun je een basisbalans geven aan jezelf of anderen vanuit de meridiaanleer.
– Kun je 14 eenvoudige spiertesten uitvoeren en corrigeren.
– Heb je een nieuw basisbegrip over stress, de impact op je lichaam én kun je stress op meerdere manieren herkennen en verminderen.

We gaan drie dagen aan de slag in Bilthoven, in een kleine groep (maximaal 8), zodat er alle aandacht is voor de praktische uitvoering. De kosten voor de training zijn 450 euro voor drie dagen training inclusief het boek ‘Touch for Health de complete editie’ en handouts. Schrijf je op tijd in, want vol = vol.

Datum

jun 02 2022
Expired!

Tijd

09:30 - 17:00

Kosten

€ 450,00

Meer informatie

Aanmelden
Aanmelden